Maloobchodní nabídka - maso
H.zadní, mladý býk
H.plátky, mladý býk
H.přední bk, mladý býk
Hovězí přední sk
Roštěná
Svíčková, mladý býk
V.krk bk
V.pečeně bk
V.kýta
V.pečeně
V.kotleta
V.plec
V.krk
V.krk sekaný
V.paprika
V.bok sk
V.koleno zadní
V.koleno přední
Mleté mix
Vepřové mleté
V.ocásky
V.panenka velká
V.panenka malá
UZENÉ MASO
Uz.krk bk
Uz.plec bk
Uz.bok bk
Uz.bok ll
Uz.koleno bk
Uz.jazyk hovězí
Uz.jazyk vepřový
Uz.ocásky
Uz.žebírka I
Uz.žebírka II
Slanina
HOVĚZÍ A VEPŘOVÉ VNITŘNOSTI
H.játra
H.pajšl
H.srdce
H.ledvina
H.dršťky
H.dršťky vařené
Řemenové sádlo
V.játra
V.řízky
V.srdce
V.jazyk
V.žaludky
V.ledvina
V.bok bk
KUŘECÍ A KRŮTÍ MASO, VNITŘNOSTI
Kuře
Kuřecí prsa
Kuřecí čtvrtky
Kuřecí paličky
Kuřecí křídla
Kuřecí kostra
Kuřecí játra
Kuřecí srdce
Kuřecí krky
Kuřecí žaludky
Krůta
Krůtí prsa
Krůtí stehno spodní
Krůtí stehno vrchní
Slepice mražená lehká,těžká
Kachna čerstvá,mražená
Králík čerstvý
Pangasius, Filé treska
Zavářka
Bílá klobása
Syrová sekaná
Vysvětlivky:
Maso - kuchyňská úprava
Hovězí maso - kategorie mladý býk, býk
Položky psané tučným písmem jsou vlastní výroby.

Telecí a jehněčí maso dle aktuální nabídky.
     
Všechna práva vyhrazena ©2010, webdesign: Jiří Janoušek